MAC Faux Lipstick || Ruj İncelemesi



Yepyeni bir haftadan herkese günaydın! Canım dostum Ecem'le Cevahir AVM'de gezinirken tabii ki MAC'e de uğradık. Ecem'e Honeylove'ın testerını bulmaya çalışırken gözüme bir renk takıldı. Aklımda kalacağına makyaj çekmecemde kalsın diyerek kasaya yöneldim. Karşınızda yeni gözdem; MAC Faux.




Saten bitişli olduğu için biraz kurutma etkisi var, ancak ben bununla, dudaklarıma haftada bir peeling yaparak ve ruju uygulamadan önce dudaklarımı nemlendirerek başa çıkabiliyorum. Renge ise MAC'in tanımlamasıyla leylak rengine çalan pembe diyebiliriz ancak bana sorarsanız içinde leylaklık kadar sütlü kahve de barındırıyor.




Tek bir katta tam örtücülük veren bu ruju tüm kahve, pembe ve mürdümlerle uyumlu buluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? *MAC Rujlar 50 TL.


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

16 yorum:

  1. Sayende hemen her sabah Mac'in sitesine yöneliyorum, neyse ki kendimi tutabiliyorum :) Güle güle kullaaan :)

    YanıtlaSil
  2. Yalnız rengi çok güzelmiş! Daha önce hiç fark etmemiştim bu ruju. Muhtemelen pembe ve türevlerini almaktan hiç dikkatimi çekmedi :) Elimde bu tarz açık renk rujum "ızıcık" hemen bir tane edinmeliyim evet hahah. Sendeki duruşunu çok beğendim, gayet başarılı :D

    YanıtlaSil
  3. Günlerdir bu ruja bakıp duruyorum sitede. Alsam mı emin olamadım. Geçenlerde tanıttığın Rimmel rujlarına benzettim rengini biraz,beklettim ama bunu da çok sevmişsin. Bilemedim şimdi :D

    YanıtlaSil
  4. gorkem senin boyle bir suru rujun yok mu :))) yine de almak istiyosun dimi ben de aynen :/ n'apcaz biz boyle. gule gule kullan cok guzelmis

    YanıtlaSil
  5. Tenine çok yakışmış :) Güzel günlerde kullanman dileğiyle

    YanıtlaSil
  6. Tam senin tonların bulmuşsun gene benzer bir ruju :) Güle güle kullan canım ^,^

    YanıtlaSil
  7. Senin dudaklarında bütün rujlar pürüssüz güzel duruyor bu dikkatimi çekti ne güzel ya, -*-' bu renk tonunu çok seviyorum sanada çok yakışmış güle güle kullan sürüştür ,birgün bende mac ruj alacağım (:

    YanıtlaSil
  8. Merhaba
    Blistex'in instant lip relief diye diş macunu tüpünün minyatüründe gelen ve kıvamı da yine diş macununa benzeyen bir ürünü var (hatta kokusu da benzer :p).Dudakları kurutma kapasitesine sahip ürünleri uygulamadan önce kullanıyorum ve dudak tarafından emildiği için ruju kırma gibi bir durum kesinlikle olmuyor, kalıcılığı da arttırıyor gibi (o kısımda çok emin olamadım çünkü ruj sürdüğüm nadir günlerde genelde kalıcı ürünleri-renkleri tercih ediyorum). Dudakların nemini olarak uzun süre koruması da cabası (bu kısım da kişiden kişiye değişebilir). Eğer ihtiyacınız olursa bakın derim,fiyatı da 7-8 tl civarıydı.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. Tam bir kış rengi bence çok hoş bir rengi var çok beğendim gülee güle kullan:)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bi ton bayıldım açık tenlilere de koyu tenlilere de yakısıor sana da guzel olmus gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  12. sen tonunu bulmuşsun görkem'cim kendine yakışanı biliyorsun..güle güle kullan çok güzel..

    YanıtlaSil
  13. Rengi çok hoşuma gitti benim bloğuma da beklerim :) http://meraklimelahatindunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  14. profil fotoğrafınızdaki ruj hangisi acaba? aradığım nude ruj bu şekilde tam bir ten rengi benim. tavsiye edeceğiniz marka ve numara var mıdır?

    YanıtlaSil
  15. Bu rujlar 58 lira degil mi 50 yazmissiniz ama :/

    YanıtlaSil
  16. Bu rujlar 58 lira degil mi 50 yazmissiniz ama :/

    YanıtlaSil